New at UEx
Students
Professors
Administration and Service
Companies
ESP
|
ENG
Toggle navigation
Escuela de Ingenierías Agrarias
Titulaciones
Consejo de Estudiantes
Enlaces
Directorio
UEx Transparente
Search Site
Get to know UEx
Centers
Escuela de Ingenierías Agrarias
Academic Information
Teaching Programmes
anteriores
MGCTAOV curso 2010-11
Info
Document Actions
MGCTAOV curso 2010-11
MÁSTER UNIVERSITARIO EN GESTIÓN DE CALIDAD Y TRAZABILIDAD EN ALIMENTOS DE ORIGEN VEGETAL
Secuenciación de las asignaturas en el Plan de Estudios:
Semestre 1º
Semestre 2º
Calidad en la Fase de Producción I
Calidad en la Fase de Producción II
Procesado y Transformación de los Alimentos Vegetales
Trazabilidad y Control de la Calidad II
Gestión de la Calidad
Calidad Total de los Alimentos de Origen Vegetal
Trazabilidad y Control de la Calidad I
Prácticas Externas
Control de la Seguridad Alimentaria
Trabajo de Fin de Máster
Degrees
Bachelor's Degrees
Postgraduate Degrees
Degrees due to expire
Centre
Presentation
Facilities
Board of Directors
The Centre's Council
Comisiones
Departments
Teachers
Administrative Staff
Elecciones
Academic Information
Timetables
Teaching Programmes
Curso 20-21 Adaptación “nueva normalidad” COVID-19
Examinations
Rules
External Work Placements
Final Dissertation
Tutorial Plan
Mobility
Secretary's Office
Customer Service
Administrative Procedures
List of Services
Updates
News
Events
System for Guaranteeing Internal Quality (SGIC)
Politics and Quality Objectives
Structure
Commission for Guaranteeing Quality at the Centre
Academic Quality Commision
Inter-centre Quality Commission
Quality Manual
Processes and Procedures
ANECA Certification
Acreditación Institucional
APP UEx
WiFi
Cavila
Services Portal
CAU
Students Attention
Virtual Campus
Library
Directory
Suggestions mailbox